Seaweed Dalam List Menu Diet

Assalamualaikum . 🙂


Pernah terfikir tak kenapa seaweed selalu ade dalam list menu diet artis2 korea and kpop??😮
Seaweed ni juga, menjadi kegemaran masyarakat di Jepun, China dan semakin menjadi kegilaan bg para pengamal diet sihat seluruh dunia!😍😍
Bagi masyarakat korea seaweed ni menu wajib, mcm budu di pantai timur la, 😄 pernah dengar sup seaweed yg menjadi hidangan semasa hari birthday, ibu lepas bersalin & hari nak jawab exam. ?? Nak tahu kenapa mak2 diorang akan hidang jugak sup seaweed ke anak2 waktu tu?? 😄
Order Keropok Seaweed 

Kindly PM / whatsapp 0107926191

#seaweedlover #seaweedcrispy #seaweedchips #keropokseaweed #seaweed #rumpailaut #keropokrumpailaut

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s