SUP SEAWEED KOREA

Assalamualaikum. 🙂

Nak cerita sikit tentang Sup Seaweed orang korea, yang biasa dihidangkan waktu si ibu bersalin & hari birthday.

Sup seaweed ni biasenye dihidangkan untuk ibu yang lepas bersalin, sebab tahap calcium yang tinggi ade pada Seaweed ni. So, sesuai la untuk ibu berpantang nak topup tenaga dan zat2 tu. Si ibu pun boleh kembali cergas dan awet muda 😘.
Ada juga Sup ni dihidang waktu hari birthday seseorang. Contoh diorang akan tanye ” Eh, kau dah makan Sup Seaweed ke belum??”. Maksudnya, memang wajib sambutan birthday tu dimulakan dulu dengan makan sup seaweed ni. Simbol kesihatan la tu, moga panjang umur dan sihat selalu. Seaweed kan banyak khasiat. 

So, apa kata kita pun mulakan satu amalan bagus ni, tambah seaweed sebagai menu sampingan kita. Jadikan amalan diet sihat. Xnak buat sup pun boleh la try Seati’s Food KEROPOK SEAWEED ni. 😘

Gantikan jajan, snek makanan ringan yang penuh dengan MSG tu kepada Snek sihat tiada MSG . KEROPOK SEAWEED ! 😘
ORDER SEKARANG.

HUBUNGI/WSAP 0107926191

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s